Troelstralaan 5, Groningen

Omschrijving

Royaal gelijkvloers appartement met een balkon aan de voorzijde en een balkon aan de achterzijde over de gehele breedte met een trapje naar de fantastische achtertuin op het westen.

Op het balkon aan de voorzijde kun je heerlijk van de ochtendzon genieten. De achtertuin is (circa 13 meter diep en 8 meter breed) is via een achterom bereikbaar en biedt de middag en avondzon.

In het souterrain bevindt zich een eigen afgesloten fietsenberging en een multifunctionele ruimte van in totaal circa 34 m2 met nog veel extra bergruimte welke vanuit het appartement is te bereiken. Ideaal om als werk-, slaap-, of hobbyruimte te gebruiken.

Dit appartement ligt aan één van de mooiste lanen van Helpman met veel groen en ruimte. Op loopafstand vind je winkelcentrum Helpman. Per fiets of bus sta je in mum van tijd in de binnenstad en de uitvalswegen A28 en Ring Groningen en station Europapark zijn gemakkelijk bereikbaar.

INDELING

Op de begane grond een afgesloten centrale entree met intercom, trapopgang.

Eerste woonlaag:

Entree/ruime hal met bergkast, toilet met fonteintje, ruime en lichte woonkamer van circa 37m². Een slaapkamer
aan de voorzijde van circa 11m² met toegang tot het balkon, een slaapkamer aan de achterzijde van circa 8m². Een dichte keuken met een eenvoudige keukeninrichting voorzien van een gaskookplaat en afzuigkap. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

Het complex is goed onderhouden door een actieve Vereniging van eigenaars met een maandelijkse bijdrage van € 131,34.

Share